söndag 31 januari 2010

7k helg

jesus, det var längesen man höll igång så hårt. jag har fan blivit för gammal för sånt här. men det var en jävligt kul helg.

DET ÄR JULIAS NITTONÅRSDAG!

lördag 30 januari 2010

15.59

ja, jävlar vilken kväll. vi förfixade hos mig, taxiade till möllan, hade armbrytning på golden med hejaklack, sprang ut i snön, in på curry och drack öl, blev bestulen på plånbok, letade som sär, fick gratis öl, rökte inne på curry i mörkret, gled runt på möllan, blev uppringda av en snubbe som HITTAT plånbok, drog in på KB, dansade som sär, dansade och skrattade.

loveit.

fredag 29 januari 2010

torsdag/godnatt!

duschdags, sen sovtid. egentligen redan sovtid, men.
hejdå!

pous, id.

torsdag 28 januari 2010

nöjesguiden plus bastionen!

jag är hemkommen sedan några timmar, sitter och tar det lugnt bara. behövde verkligen en kväll utan plugg och övning.

det var så jäkla trevligt att träffa alla på bastionen igen!

jag blev helt upprymd, deras nya pjäs kommer vara fantastisk, vi fick se två scener ur den och de var riktigt härliga. de har lyckats klämma in en del rörelser och ljusgrejer som kommer bli en fräsch touch.

så, mycket välkomna till bastionens premiär av Dödsvariationer den 11 februari!

efter ambassadör-mötet stack jag till Nöjesguidens smygläsning av årets första nummer! det var en riktigt mysig tillställning. Man kom dit och fick gratis öl och mat och satt i soffor och läste det första numret. jeez louise, inte en helt dålig sysselsättningen en torsdagskväll!
Becci, Limp och jag var där tillsammans med Scotte, Vera, Hanna och Ullis, mysigt! vi träffade även Helle. det var i allmänhet massor med snygga människor där, helt klart okej.

imorrn är det fredag och helg i allmänhet, går det att vara annat än excited?


im off!

hahahah fortfarande inte van vid photobooth,
aldrig beredd när bilden tas! skiten räknar ju ner för fan,
den tar ju inte när man tror att man trycker och posar.
lite paff där, ja.

såja!,

happy times,
pous!

internet-trubbel!

ahhh shiren, mitt internet har varit nere i två dar nu, riktigt jobbigt. men nu är det äntligen tillbaks!

allt mit E.L.F smink kom! JESUS, happy day,!
dessutom var jag på mac, åter igen, och köpte brush cleanser, paint pot och en carbon!

alltså, det är helt otroligt hur flitig jag har blivit! jag gör liksom allt jag ska hela tiden! hahah löjligt, men ärligt talat, jag övar typ varje dag. äntligen känner jag att jag är ifatt i all ämnen. puh.

ikväll är det dags för ambassadör-möte på bastionen och smygläsning hos nöjesguiden. kul!

tisdag 26 januari 2010

DÖD FÅGEL PÅ BALKONGEN!

herregud!! jag håller på och städar på mitt rum och på mitt skrivbord och what not, och så plötsligt hörde jag ett dunk. Roffe var ute, så jag gick ut på balkongen och kollade, och där låg den en död jävla fågel! och min katt lutade sig över den!! han hade nyss släpat upp den dit! herregud, jag bara skrek rakt ut. jag fick ta soppåse, diskhandskar och slänga den. UUUUUUHHHH!!!! stackars birdie. SJUKT ändå! min katt är ett rovdjur. UEH. snuskigt också för fågeln var typ lika stor som halva roffe.

SNUSK!

måndag 25 januari 2010

fisken, hästen?


woh! lärde mig nyss att fläta en sådan här fiskbensfläta! kommer ihåg hur mels brukade göra sådana på en häst hon brukade sköta, tore hette han. hmm. jaja, häst, människa, whatevs.

eftermiddag hos mac, mammahemkomst och kvartett!




ååååååh...!
är precis hemkommen från MAC, och är så jäkla lycklig! köpte tre skuggor och ett fantastiskt puder. skuggorna är två olika bruna, en skimrig, lite grönaktig brun och en helt matt, rödare brun. den tredje är vit, vaniljig och matt. ÅH! poopers, vad jag är glad.

det hela blev en rätt dyr affär, men jag tänkte att, iochmed att luciapengarna kommer snart, typ onsdag alltså, så borde det vara okej att slösa lite nu. fast vad säger jag, slösa, det här var verkligen inte något slös, jag blir ju helt i extas här! verkligen värt det. dessutom, skuggorna jag köpte från mac i somras är inte ens i närheten av slut, så de håller ju verkligen forever.

svensktalet idag gick förövrigt alldeles utmärkt, jag är riktigt nöjd.

och just det! julia och jag startat en kvartett! hon, jag, sippan och julias kompis amanda kommer köra lite nu framöver. vi har bestämt att ses och köra lite nu på torsdag, så hoppas det går igenom. åh, är helt excited över det också, ! vi kommer bara köra saker vi gillar, och det kommer bli skitkul.

och ytterligare ett glädjoämne! min mami kommer hem idag! hurra!


nu är det dags för mig att öva sång. tjohej!

godmorgon måndag!


woah, lagom beredd bild, men här ser man iaf sminket.

godmorgon!
sitter här i mammas morgonrock, sminket är klart, och nu är det dags för kläder. idag är det svensktal som gäller, hoppas jag inte fuckar upp mitt liv, jag har inte råd med ig i svenska. wohoo, börja dagen med positiv attityd, det är vad som gäller. Ciao!

söndag 24 januari 2010

söndagsfunderingar !

svensktalet blir om systerrelationer, jag tyckte det kunde vara intressant. skriver bara stödpunkter, det kommer inte vara lönt för mig att skriva ner vartenda ord.

är så jäkla köpsugen, att det är helt sjukt.
istället för att beställa ringar och toppar från forever21 äter jag glass med oboy på. bra deal, kommer funka perfa för summer '10.

haha skumt att säga summer '10, istället för '09. ingen nolla i början. (wtf?) nä, obviously ingen nolla. men ja, det känns så annorlunda med 2010. på alla sätt och vis. både längtar och fruktar till studenten. längtar, fruktar - luktar? näeh, vad håller jag på med. vamlar. nu sitter jag här i min stol och skriver, dricker juice, tänker på framtid, vad jobb och mer cash kan innebära. resor, party, egen lägenhet. är det nu livet börjar?

från det ena till det andra, jag vill börja rida igen.
alltså, verkligen INTE med lärare och rida runt i en cirkel och lära sig skit, nej nej. jag vill bara kunna åka till ett stall, grabba en pålle och bara.. rida rakt ut i skogen. eller i en paddock, eller whatever, men jag vill kunna avgöra själv vad, hur, när jag ska rida.

eller måste man skaffa en egen jäkla krake för att få dessa privilegier ?


tomatsopps/amerikan-pannkakssöndag!

Just nu kollar jag Johan Falk (eller whatever his name is) endast, ENDAST för att jag ska få dregla över Joel Kinnaman, oh my fuck. helt seriöst, han är det snyggaste jag sett på länge!

första snubben som lyckats ha mustasch utan att se ut som ett peddo och fått svengelska att vara sexigt. mums.

my future husband. ja, tack.



btw-söndag, IGEN?! stört, vad snabbt det gick.
idag har jag gjort mat (!), Campbell's tomatsoppa med snabbmakaroner, och t.om efterrätt, glass och pannkakor! JESUS, heja mig!





imorrn ska jag hålla ett svensk-tal,
tror det är dags för mig att sätta igång med det nu. eheh.


night time



hahahaha oh my god, jag älskar jersey shore!
snooki, så jävla ball! herregud.

anyway, ikväll såg vi film hos becci, mysigt! tog taxi hem mitt i natten.

mmkay, nighty!

lördag 23 januari 2010

puppylove!



karin och oresti hos siri.

lördag 17.21

brooke knows best känner jag passar en eftermiddag som denna. fast å andra sidan, nej, bkb passar egentligen aldrig till någon, inte ens en eftermiddag som denna.

igår var det fest hos Siri, jag var ganska seg och kom inte iväg dit förrän halv tolv. innan jag gick satt jag bara och chillade med rolf, åt glass och kollade på tv. inget krök för mig, alltså. hade inget att ta med mig, heller, så jag tänkte "äh, wtf, jag kör väl utan ikväll".

När jag anlände var det fullt ös, proppat. Tillställningen kändes väldigt "estet-ettan", men det var mysigt. Dock var det nog första gången i världens historia som jag inte haft något att säga. Jag menar det, lost for words alltså. Jag hälsade, hejade, kramade, tog i hand, "oj, ja, vad kul att det är så mycket folk här", osv, sådana saker man säger, men sen tog det stopp.
wtf? seriöst? och, nej, det har inget att göra med att jag inte drack, jag är i vanliga fall MER social när jag är nykter än jag är full. så, som sagt, skitskumt. Men i varje fall, kvällen fortlöpte och klockan blev två, och då tänkte jag att, nä, nu får jag ändå gå hem, så jag tog mitt pick och pack och vandrade hemåt, med lollo i luren.

nu ringer det!

nattbloggning.

heyaaaa! natten är här, och jag ligger här och kollar rhett & link, http://www.youtube.com/watch?v=sLAEg5aTXAE .


hehee.
nu, sova.
oj, vad innehållslöst detta blev.

fredag 22 januari 2010

äntligen fredag.

AH, äntligen fredag!
idag har jag bara haft sång och kvartett, det har gått fint, jag var ganska nervös för idag, så det är skönt att dagen är över. Sångkvartetten heter nu officiellt The Fantastic Four, haha! ye, sjukt rätt. Vi ska ha ska vara med i sångcafé på onsdag, och sjunga natural woman, den sången blir ju iaf ball, om inget annat. men fy, är supersugen på att komma igång ordentligt med kvartetten nu, det kommer bli awesome!

ikväll blir det party hos siri, och imorgon är det fff som gäller.
mami är i norge med pap, hon åkte imorse. ganska tomt här, men faktiskt skönt. ska slå en pling till joules nu, och se om hon orkar dra sig till malmö ikväll.
pous!

godnatt!

dags för säng! imorrn är det fredag, partydag! heja heja, sleep tight, puss!

torsdag 21 januari 2010

oh my cheezball!


nu måste jag och mamma springa till affären, annars blir det ingen mat på hela helgen. Ciao!

en torsdag som denna!

oj, vilken lång dag. himmel, blir helt ballögd av trötthet här.
idag skulle jag skulle åka hemifrån 07.43. men, mina kära vänner, MEN! (det finns ett stort "men!" i det hela.) Gårdagen gjorde mig mysberusad (TÖNT-ORD!) och sömnig, + beccis mobil vrålade ut lily allen-sånger från och med klockan halv sex på morgonen, så, jag försov mig. alla händer upp i taket, såklart? petter, eh? yeye, så kommer jag till skolan och genomlider en hyyyyysteriskt lång dag, inkluderande typ 3 timmar mental tortyr, av en engelsklärare som försökte brainwasha mig till att gå upp till tavlan och skämma ut mig. bitch.(nej, fy förlåt) sen stack jag och min mor till mobilia, köpte saker på apoteket (OH MY GOD, VAD JAG ÄLSKAR APOTEKET! sanslöst, jag tycker det kan vara lika kul att shoppa på apoteket som på h&m, typ.) och åt glass.

sen sprang jag in på kicks och kirrade lash stiletto som jag velat ha så länge, plus ett china glace. YES! tio poäng! cg sägs vara rockin', och det var det också. BOOHYA.

nu har jag frsökt ha ett vettigt samtal med becci i telefon, men det går inte, för vi är så himla distraherade hela tiden av andra saker runt omkring. HA! min tumme känns ur led?

mmm, snart fredag.

After work #1 !




AH. nice, traditionen har inletts! Becci ( som fyllde arton nyss, HEJA!) kom med den fantastiska idén att ha en after work en gång i veckan, för att vi ska hålla oss så tighta som vi är. SMART! härlig andledning att ha en skitkul utekväll mitt i veckan.

Anyways, denna veckan var vår första, så vi drog till TGI Friday's!
MEN!- loli var sjuk! vi är som halta lotta när en av oss saknas,
det blir ett tomt hål i mitten. Men vi tog oss samman och hade
en supertrevlig kväll, mysigt!
Nästa vecka och alla veckor framåt är du med, L.

POUS!

15/1 - 10 fredagens party



åh! Becci fyllde 18, ääääääntigen, SOM vi har väntat.
Vi började kvällen med en överraskningsmiddag för henne, hemma hos Loli. Fantastisk mat, jag gjorde fruktsalladen och är mäkta stolt. Kvällen rullade sedan, efter tolvslaget (när födelsedatumet faktiskt anlänt), vidare mot Skeppsbron och kvällens festlighet. Där var det riktigt trevigt faktiskt, vi träffade en massa folk och det var schysst stämning. Jag kan ha slungat en eller annan jägersexa för mycket, men vaddå, det hör väl till? Efter det tog vi en hysteriskt dyr taxiresa till djupadal och lollos villa, och chillade hos henne. Underbar fredag, precis vad jag behövde!
pous id