tisdag 29 juni 2010

vänder i dörren.

kom hem från barca häromdan, ska till norge i överimorrn. at the moment vill jag bara sova och låtsas som ingenting. see ya

this is why hell is underground.like a reclaimed bad part of town.we don't want to lose our souls.we're the saints who don't want to be found

söndag 20 juni 2010

matlagning, barca-förberedning och duvemåla hage



just nu ligger jag i pappas säng och lyssnar på duvemåla hage. fy, helene sjöholm är fortfarande min idol, det har hon alltid varit. filip står i köket och gör mat, hahah han är så söt som fixar och donar. julia sitter i vardagsrummet och plinkar på pianot. vad hon är söt! och vad fint allt är.

fredag 18 juni 2010

sommarnatt



fix och tricks hos mig med loli.

nu; babel eller kb. valmöjligheterna är många. HEHEH.

PUSS

torsdag 17 juni 2010

sommarfeeling på ett annorlunda sätt

jag skrev precis ett galet intensivt inlägg om känslor. sedan insåg jag att det är sådant som bäst platsar i en dagbok. detta är en blogg. nog om den saken.

idag är det torsdag. går inte dagarna sjukt fort? crazi. jag har städat lägenheten, tvättat kläder och sådant. varvat det hela med bloggläsning och choklad. allt detta trots att vädret är kanon. men vaddå, har man en skyldighet gentemot världen att vara ute bara för att det är fint väder? no sir, jag vägrar sådant. vill jag vara inne är jag inne.

här är ett litet collage med bilder på hur fint det är på min gata.



fördelar med sommaren/att leva/att vara hemma själv:
1. man kan ha vad man vill för godsaker i kyl och frys. pålägg man gillar, glass, osv.
2. bröd, choklad och nagellack får lov att visats i kylskåpet.
3. att sitta ostörd på sängen och organisera sin kalender, läsa bloggar och rensa sin väska.
4. en nystädad balkong är väldigt trevlig att sitta på med en cigg och en vän, eller kanske en cigg och en dator.
5. man blir nästan sugen på att städa/tvätta kläder/tömma diskmaskinen när ingen tjatar om det. och när man gjort det känns det underbart att gå ut och träffa vänner.

okeeeej. konstigt detta blev. men ja, huvudsaken är att det är sommar, man har utrymme och livet känns bra.

puss

ps. jag vet att min skål med glass ser ut som bajskorvar som flyter i mjölk.

måndag 14 juni 2010

BARCELONA, HERE WE COME!

maaaaaaaaaaaaaaaahahah YEAHH! nu har vi beställt barcelonabiljetter! ahhh det ska bli så jäkla nice, en vecka borta i värmen med de allra bästa. fox force five kickar aaaassss.
vi åker på måndagen den 21 juni. HEJA!!

ehhhhh ja. hej! jag skriver lite här från lollos dator, hon tar sig en dusch, sen ska vi ner till limhamn och käka lite :) gött ös. filip hjälper till och spelar in en reklamfilm idag. eh jag vet inte varför jag skrev det. jag är förövrigt heeelt inne på gaga's alejandro. heheh nice.


SEE YA BITCHES!

ihopsmälta dygn


här ligger jag. i min mammas säng. hon är i norge, och varje gång hon är bortrest passar jag på att ta och ligga i hennes säng. den är så hemskt mjuk. lollo ligger till höger, i pappas hav till säng.

det har gått några dygn utan vidare, utan att man hunnit blinka. utmattning efter många dagars festande kombinerat med donkenmat och film blir alltid samma; dygnen rinner förbi och man märker det knappt. det är underbart.

men nu ska jag upp och äta lunch, tänkte faktiskt att det är smart att vända tillbaks dygnet nu, för jag har ändå cambridge-prov på onsdag... ah! shit, fattade inte riktigt det förrns jag skrev det.

pusspuss

lördag 12 juni 2010

*

efter en veckas intensiv-festande i samband med studenter, avslutningar osv, finns det inte en enda vettig, fräsch bild att erbjuda. heheh.



fredag 11 juni 2010

RIVERSIDE MOTHERFUCKER

tisdag 1 juni 2010

gospelkonsert, divor, öl och vänner.

pauline

maaaha. vi hade gospelkonsert igår. artisten pauline, alltså. kunde varken melodier eller texter. vad är grejen med det? diva, eller ? hon verkade ganska så nervös, så det kan väl knappast vara fallet. fattar inte grejen. high off her ass, perhaps. tjackad, typ.

anyway; efter konsertern drog vi ut och drack öl. vi hade klago-rundor, och berättade om första intrycken alla fått av varann. crazi. väldigt bra kväll tycker jag. det var så längesen jag träffade qim, vi shottade, pratade och bytte nummer igen - fint! så, det blir fika imorrn, kommer blir väldigt bra tror jag.

jag känner hur jag upprepar ordet "bra". det är endast pga mitt nyupptäckta hat för orden "mysigt" och "trevligt". jag har verkligen slut på ord som förklarar positiva situationer. jag måste skaffa en ord-kalender. älskar sånt! skulle verkligen vilja ha världens största vokabulär och komma med i guiness rekordbok. känns väldigt 1998. känns bra.

anyway 2.o; här är bilder från utekväll på nyhavn:

regnbåge= inget regn på studenten?



qimpie, idie & yaz. hahah vi kunde fan vart gangsters, så feta namn som vi har.



bobbo, linnet och amanda.