måndag 26 juli 2010

sämsta. dagen. ever.

denna dagen suger. jag har fuckat up den enda chansen jag hade till ett något så närt normalt förhållande, jag har pajat en spegel, slicat upp mitt finger och gravitationen får mig att trilla, tappa allt och jag kan inte ens prata ordentligt.

sju år till med olycka, avskurna lemmar och fettigt hår. ensam. yesssssssss.

längtar grymt till lönehelgen. jävlar, vilken tur att julia är här.

söndag 18 juli 2010

whoops!

haha lite aggro där igår, ja- hehe. nu ska jag och julia göra lunch. och sedan förhoppningsvis dra till badhuset. hahah. jag kan verkligen se det framför mig, oss där i vattnet, plaskande och hysteriskt skrattande. heheheheh. kombon ida och vatten kommer definitivt sluta i katastrof, jag kan fan inte ens simma.

CYA

o3.52

godnatt/morgon, whatever you like.

jag sitter här i denna sketna dubbelsängen, som nog egentligen bara är två sängar ihopskjutna. jag fattar faktiskt inte varför jag inte somnar snart, jag är trött och riktigt hungrig. idag var jag en jävla whining bitch, och bara bölade över att vi var fattiga studenter/polska målare med en lön på 5 spänn i timmen. bra liknelse. nää, men seriously. suger att va fattig, men det är ju bara att bita ihop, tjugo tusen pix på kontot om fjorton dar, så. YESSSSSS. home run, score, nailed it. finns så många bra uttryck som hade passat perfekt in i situationen.

imorrn (eh, typ nu?) ska jag och julia till kyrkan. (ja, kyrkan.) god is our only friend. här i twinheim regerar nämligen white trash/trailor trash-generationen. ja, jag tror tamefan man kan kalla dem en generation, för det är som att alla ungdomar (ålder 14-20) är helt inne på att bära för mycket smink, hela gina tricots jävla sommarkollektion från -04 och en sjukt taskig attityd.

men åter till det här med kyrkan. i verkligheten är det bara min mamma som ska sjunga på en gudmässa, för hon känner organisten, så därför ska vi vara där och agera moraliskt stöd. i en kyrka. hahaha. bra sagt. varje gång jag befinner mig i en kyrka .. ja, jag ska inte ens gå in på det. det får bli en annan gång. ANYWAAAYS; vi ska dit imorrn, och sen på lunch.

och det var söndag. hell yeah. inte fan är jag redo för måndag ännu. idag låg vi och solade i en park (vid en kanal, vid en bro, vid.. äh whataver, ingen skulle fatta ändå, för denna hålan har inte en jävel besökt, nämligen) och svettades. då läste jag klart elsas mode. gillar, gillar, gillar.

i fredagsafton var vi out and about med vår danska väninna Lea och hennes snygga vänner. livet var väl, kan jag ju säga. enough about that. nu, sömn.

over and out.


bild helt jäkla orelaterad, den är tagen första inflyttningsdagen på fersens.

lördag 10 juli 2010

BITCH, YOU MAKE ME HURL.

jag har återupptäckt min kärlek för eminem. jag sitter och viskar hans texter aggressivt på nätterna. hehehe. jag är så himla gullig, ye.

But I do know one thing though, Bitches they come, they go, Saturday through Sunday monday,
Monday through Sunday yo, Maybe i'll love you one day, Maybe we'll someday grow, Till then just sit
your drunk ass on that fuckin runway hoe...
But fuck it, it's over, there's no more reason to cry no more, I got my baby, baby the only lady that I adore, Hailie. So sayonara, try tomorra, nice to know ya.My baby's travelled back to the arms of her rightful owner.And suddenly it seems that my shoulder blades have just shifted, It's like the greatest gift you can get, the weight has been lifted

torsdag 1 juli 2010

första dagen i Twinheim och julias räddning.

jag och julia är i trondheim nu. eller, twinheim som är det nya smekiset. julia tyckte nämligen det påminde om twin peaks, det här stället. idag har vi jobbar som galningar, vi har haft möte med chefen (eheh) och sedan städat årtiondets smutsigaste lägenhet.

jag tror aldrig jag spenderat så mycket tid i närkontakt med en ugn förut. fruktansvärt. vi skrubbade golv, väggar och alla jäkla luckor och hål som fanns i hela lägenheten. när vi äntligen var klara var vi utmattade, men då skulle vi vidare till ett hotell, där vi hade möte med ägaren för vi skulle prata om eventuella sporadiska jobbtillfällen på helger. det gick fint, han var snäll och hade ett fast handslag. bra med sådana tycker jag, det värsta som finns är de som är lösa fisken när man ska röra deras hand. uuuuhhhh gives me the chills.

sedan fortsatte vi till gallerian solsiden för att fixa våra nya norska nummer så vi kan ringa till varann (och till mamma) för billiga pengar. när vi satt där med våra sprillans färska simkort och vår nyss införskaffade glass kom det fram en brud till mig och vrålade att hon tyckte det var obehagligt att jag stirrade på henne.

jag blev helt paff och förstod ingenting, där satt jag med min glass liksom. vadfan? innan jag visste ordet av det var tjejen borta och vi hann inte ens säga något till vårt försvar. fjorton år och totalbitch. hemskt. men sen. SEDAN, mina vänner, ska ni få höra på hjältedådet. min älskade vän och partner in chrime julia selma björnsson, gick till attack. hon sprang uppför trapporna, efter den lilla bruden och haffade tag i henne. självklart är julia en snäll själ, som aldrig skulle hoppa på en yngre, ointelligent flicka, så hon frågade därför, alldeles lugnt: "varför blev du så arg?" då slogs flickan av panik och vrålade "därför!!" och marscherade iväg. Segern var vår! åh, vad fint det är med bästa vänner som står upp för en när man är alldeles paff, med glass i ena näven och andra näven fullt upptagen med att torka en tår från ens kind för man blev attackerad av en främling på en mensig, utmattad dag. (ja, jag har en inte helt emotionellt stabil dag idag)

sedan promenerade vi vidare och skrattade gott åt händelsen, dinglade med benen från en bryggkant och njöt av solen.

nu är vi hemma och har precis organiserat oss med ett mail till chefen, påfyllda telefoner och glada efter en stunds vila. hoppas allt är bra där hemma.


julia håller igång. jag knäppte ett foto vid alldeles rätt tillfälle, tror jag bestämt.