fredag 27 augusti 2010

one day i'll fly away, leave all this to yesterday.

idag är en väldigt over-sensitive dag, har sett moulin rouge och ätit en hel skål med nötter och russin. jag åt tills jag inte längre visste vad det var jag tuggade på. älskar moulin rouge. tror jag ska ha mens snart. jag hoppas det, annars borde jag nog skämmas lite.

tisdag 17 augusti 2010

pugtwenty


idag är en bra dag. vi har spelat in vår mash-up av adeles låtar! kul kul kul.



glad och happy times och du vet

/i

onsdag 11 augusti 2010

det är en jättekonstig dag. vi är båda är trötta, utmattade och psykiskt instabila. ändå blir det hela lite komiskt, för julia är alltid rolig. även när hon försöker vara seriös är hon komisk. vilken talang.


jag äter russin och poppar piller. vitaminer, echinaforte, tranbärspiller. vi drar uuuuut på lunchen. vi borden nog vart tillbaks för ca en kvart sen. men det är bara en sån dag idag. vi har båda även redan slagit i våra tår. och vrålat. högt.

to be continued...

/i

söndag 8 augusti 2010

cute with chris rocks my world

‎"recently, on the last episode of cute with my lord..." ♥

jag älskar cute with chris. det är en internetshow som drivs av en kille vid namn chris. shiet, skrattar så jag nästan kissar i brallan varje gång. tyvärr har han inte gjort något nytt på ett bra tag nu, men hoppas fortfarande att han ska fortsätta någon dag.

citatet här ovan är från en episod var han berättade att han var väldans trött på sitt namn, så han bytte till det första som crossed his mind; my lord. hahah fenomenalt.


/ i

flagor och sport.

idag är det söndagen den 8 augusti, och tiden är kommen.

vi ska alldeles strax springa bort till torget och spela huldror i öppningsceremonin för VM i orientering. huldror är tydligen sexiga halv-människor med svansar som försöker fånga män i skogen. passar oss utmärkt. desperat och aggressivt. haha sexigt.. det har jag lite svårare med. situationen blir så jävla komisk heeeela dan.

min tattoo flagnar lite. det ska den tydligen, men ändå. jobbigt. man blir ju nervös. nu är u:et i 'laugh' helt inne i huden, alltså.. fan hur uttrycker man sig om en sån här sak.. den putar inte ut längre, dvs den är inte ett 'sår' längre. äeh, fuck it, den är len nu. u:et alltså. det är summan av kardemumman. gud, det där gick inge bra. weeeell, anyways


kan också berätta att The Gregory Brothers på youtube (youtube.com/schmoyoho) är så jäkla coola. de gör autotunade låtar av nyheterna. de tar segments från nyheterna som sänts i veckan, tar en särskild story liksom, och autotunar det som blir sagt. ahhhh älskar det de gör.
länk till deras senaste kreation HÄR. flippin amazin.



sleepyhead, nap time.

/ i

torsdag 5 augusti 2010

love life

haha här går det snabbt i svängarna, åtminstone kan det framstå som det. tiden i norge rinner förbi, och vi klarar oss alldeles utmärkt! tatueringen har hänt, livet har hänt och pengar rullar in som de ska ("det går bra nu!").

här är en bild på mig i min glädje, nytattad och med målaroutfit. love it


vi har shoppat som galningar sedan vi fått vår lön, fatta hur underbart det är att kunna disponera sina pengar som man vill, utan att behöva förklara det för någon.

imorrn ska vi måla ännu mer, och samtidigt försöka spela in lite acapella-grejer med video, liggandes på golvet. känns exciting.

nu ska jag nog gå och lägga mig.

ciao!