måndag 28 februari 2011

när man väl gett sig in på värme och närhet skriker kroppen efter beröring varje kall sekund.

cph-trh

jag tror att denna helgen var bra för mig. borta bra hemma bäst får en sur klang.

såg nyss brüno, jesus, vilken statementfilm! underbar.

onsdag 23 februari 2011

käft whiner



låter rubriken tala för sig själv.
nu får det vara färdigklagat på min front.


aaaaanyways; jag fick äntligen tag på krämen jag har velat ha så hemskt länge. pixiwoo's nic och sam (make up artists som också är systrar) har tipsat om den tusen gånger, att den gör underverk för torr hy osv. nu när min syster och hennes familj var i london hade jag äntligen chansen att få den, i och med att den bara säljs på boots och inte finns i sverige. väldigt snällt av dem! och jag ska bara säga det; jag är så sinnessjukt nöjd. den är precis som jag trodde och nu är mitt ansikte mjukt som en bebisrumpa. tack för det.



adjö!

ida xx

fucked


remember those walls i built? well, baby they're tumbling down. it's like i've been awakened.

well, baby, you fuck me up. så jävla mycket baby baby baby. cock or get the fuck out känner jag. fast egentligen inte. blir så trött på att försöka, bara. visa känslor, visa, visa, visa, put it out there, stå upp för vad man känner, men det funkar ju för fan inte! herregud, man kommer ju ingen vart. det hjälper inte att man tillslut faktiskt började känna. det bara gjorde allt värre. känn, visa, stå upp för. ja, men vad ska det hjälpa? att jag känner något kan inte tvinga någon annan. ahhhhh jag blir helt jävla allergisk och provocerad. fuck detta. jag vill dansa i en enorm, bäcksvart hangar, full och poppad, till scary monsters & nice sprites. nu, tack.

och det fulaste med detta är att jag önskar att han läste det och förstod.

nej nej nej nej

kom igen nu för fan. hur jävla mycket värre kan det bli?! snö, really??? för faaaaaaaaaaaaaaan. värsta stormen. get the fuck out. jag pallar inte. är trött på motgång. om allt bara vände, exakt just nu. det blev 20+ och soligt på tre minuter, allting löste sig plötsligt med snubben och han blev kär i mig, jag kom in på musikhögskolan, jag visste precis vad jag ville göra med mitt liv och jag var tight som bara fan - cash på rullband. tänk, så awesome. men nej. istället har vi otacksamhet, kallt väder, ingen kärlek, ingen koll överhuvudtaget och zero cash. gotta love life. fy fan vad jag blir bitter av dåligt väder.


tisdag 22 februari 2011

11.10

jag har blivit värsta hemma-hurtbullen! jag gick upp åtta(!!) och käkade frukost, stack till ragnas lägenhet och städade, kom tillbaka hem och ska duscha nu. whhhaaaaa sick. har inte varit uppe åtta sen.. sen gymnasiet tror jag! och det är ändå ett tag sen. jeez.



12.30

nyduschad. blöt och ren. uuuh.
scary monsters and nice sprites.

söndag 20 februari 2011

rutiner

rutiner. vad innebär det att ha rutiner? jag vet inte, men jag tror jag måste skaffa några i varje fall.

fredag 18 februari 2011



roffe och jag tittar på Easy A och gråter. jag insåg nyss att detta kommer va min nya favoritfilm ett bra tag framåt. herregud, vad jag älskar emma stone! filmen är helt underbar.

onsdag 16 februari 2011

godmorgon!


eh, ja, i varje fall, jag passar min syrras lägenhet, så jag är ensam kung här. rule the house. va? nä. snarare ägd. jag är en brud som inte är tillräckligt viljestark att stå upp emot två katter. jag blir pwnad. om dom vill något så händer det, oavsett situationen. JESUS I GOTTA GET SOME BALLS. nä sluta nu vadfan snackar jag om. det är tidigt, jag vaknade nyss.

jag tror jag ska börja blogga mer, för jag är så jäkla fenomenal på det. minus fenomenal. jösses, jag är verkligen på g idag.

tror ärligt talat att det är dags för mig att göra något vettigt. adieu for now!

fredag 11 februari 2011

jösses, jag har verkligen inga gränser för vad som är för mycket att skriva i en blogg. men whatever. faktiskt. detta är i princip min anteckningsbok och det är inte en jävel som läser den ändå, så jag är safe.


awesome!

all was well.

all was well.

och med det var det slut på den trevliga perioden i mitt liv. nu gäller det att låta sig själv gå vidare, inte stanna för länge vid samma plats och stampa. inte vältra sig i självömkan. vilket är svårt. jag är svag för självömkan, det kan jag säga. det är alltid lättare att lyssna på sorgsna sånger av sorgsna män med raspiga röster, ligga i en boll och gråta. men jag tror inte det är fallet nu. jag tror jag klarar mig relativt bra. jag borde klara det. men tänk. aldrig blir det bra. aldrig löser det sig till det bästa. fast vad är det bästa? vad är äkta? hur mycket kan man projicera fram genom att vilja? man vill, man önskade att det vore, men det är inte. det bara.. är inte. kommer inte bli. känslan är inte äkta, samhörigheten.. ja, den är inte äkta den heller, inte på detta plan. inget pirr, ingen bubblig lycka, ingen hetsig lust att pussa. eller okej, jo. kanske lite lust att pussa. men räcker det? ska man inte veta helt hundra? det ska inte vara några frågetecken, det ska inte vara snack om saken. båda ska veta, utan att behöva säga något. inga frågetecken. men det fanns tusen.

back to being best mates. men jag antar att det inte är någon fara- jag är ju ok nu? dessutom var jag lättad innan. som att jag hoppats på något mer, och verkligen försökt, men när jag sen kom fram till att det inte fungerade var det som en lättnad, jag slapp försöka mer. jag slapp försöka övertyga mig själv.

tog precis en liten paus i skrivandet och kände hur glad jag är för att jag har ett utlopp. att kunna skriva ner tankar, blurrigt blir klart, svart på vitt gör luddigt tydligt. det är rätt nu.

luften är klar, rensad rent av, ärligheten lyfter stämningen och det finns inget jobbigt. allt blir lättare och båda är glada med slutresultatet. men det är alltid svårare när man är i sin egna lilla fyrkant, bubbla, lilla skrubben till sovrum med saker, och rosen där på bordet.

självömkan och en liten tår. stackars mig, ska det någonsin bli bra för mig, yada yada yada.

jag kan tänka mig att en del av det är äkta. en del av situationen bygger på äkta kärlek för den andra. men vänskapskärlek. människor som fungerar ihop. inte love, amour, sex/puss/hets/pirr-kärlek.

men vem fan vet hur det går till. nåja, man kan i varje fall säga att det slutade bra. ingen är exkluderad från den andras liv, vi är fortfarande vi och det är okej att jag sniffar i hans nacke om jag vill.

"det är ju ändå vi, ida. det är vi, du och jag. ingen annan" . ja, det är det ju. men vi, oss, vi är förvirrade. och samtidigt tydliga och klara. men det är fint att vi trots motgångar inte ger upp. vänner är vänner och vi behöver varann, oavsett i hur stor skala, så behöver vi vår dos av "oss", av "vi:et". ingen förstår vem vi är, ingen kan se det riktiga vi har, från utsidan. så det är bra. vi finns kvar, och nu är det tillbaks till att vara äkta och på riktigt. ärligt, kärleksfullt och bra. vänner. vi är vänner. vänner. och jag tror, från botten av mitt hjärta, att det känns väldigt rätt och bra. detta är rätt. puh, skönt.

torsdag 10 februari 2011

what we need is a breakthrough.

someone who knows how to love you without being told.

If it's something you love, you don't leave it, if it's something you care for, you keep it. it's never too far, it's never too late.

natasha bedingfield, jag är så himla glad för hennes senaste, geniala, album.

onsdag 9 februari 2011

ska det inte bli bra snart?

måndag 7 februari 2011

22

bra där.

kan inte fatta att vi ska till norge! så jäkla kul det ska bli.


chinese - lily allen

söndag 6 februari 2011


see u the 25th, my darling!
<3

lördag 5 februari 2011

good life

We're young enough to say "Oh this has gotta be the good life. "We are gods of stories but please tell me what there is to complain about. When you're happy like a fool ; let it take you over. When everything is out, you gotta take it in.


lördag imorrn, och det är bra.