tisdag 29 mars 2011

måndag 28 mars 2011

all of the lights


shit, jag kämpar på här alltså. vill ärligt talat ge mig själv lite cred för att jag inte åkt till kastrup än (det är vad jag gör när saker är skit. åker dit och bara sitter. friheten av en flygplats är obeskrivlig. ja.).

bryta med snubben som jag var dum nog att falla för, ha teoriprov, allergianfall, praktiska prov, läkarbesök och rökslut under en och samma vecka. jag vill helst krypa under en sten och gömma mig. nämnde jag rökslut? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

är så desperat att jag käkar start (du vet, flingorna? eller müslin kanske man ska säga? komigen, du minns väl start? start med russin?) blandat med oboypulver, utan mjölk. crunch. utan mjölk. hoppas det avslöjar hur brutal situationen är. bara det är något med socker, chokladsmak och crunch så är det comforting, liksom. det vet ju alla.

lyssnar på kanye's bitterljuva 'all of the lights'. aj, känslan i den låten.

fuck d. får väl göra som mitt liv försöker säga åt mig; bli en gammal nucka och gå och lägga mig kl 23. jag kan helt ärligt säga att jag fick lite panik nu när jag insåg vad alla de ovanstående punkterna avslöjade. ensam, ordentlig, rökfri, vuxen, snart färdigutbildad... vad innebär allt det här? vuxen? jag hatar vuxna. jag är ju en trotsig tonåring? kan jag inte bara få vara det, det är det enda jag kan hantera.

nä, nu ringer jag lollo och klagar. det är jag fortfarande bra på, och det är ju ett tonårs-drag. skönt.

xx i

söndag 27 mars 2011

TALK TO YOU NEVER


nä, jag måste ändå säga det, jag är nöjd med saker och ting. jag tar examen nästa fredag. shit, kan knappt fatta det. certifierad make up artist. heeeeeeeell yeeeeee.

well, detta är gårdagens party look. tjocka fransar och intensiva läppar, precis som jag gillar det.

nu måste jag bara borsta ut den sista skiten ur mitt liv, and then i'm ready to go!

haha, en evig utvecklingsprocess.

xx i
jag är förvånansvärt osmart och naiv för att vara nästan tjugo år gammal.

fredag 25 mars 2011

wazzup


såhär ser det inte ut hemma hos mig atm. önskade, va!

just nu ligger jag på min säng, snörvlar och håller på att somna. förkyld? ej ok. kanske allergisk. ännu mindre ok. måste snyta mig, brb

torsdag 24 mars 2011

nya tider

det går från en dag till en annan, det här med vår. man känner det i luften, ena dagen är det inte vår, andra är den kommen. det är liksom inte det här med kyla, egentligen. det kan vara kallt, men ändå vara vår. det är svårt att sätta fingret på. men det är skönt. det är så skönt, en lättnad, äntligen är den här. lättnad. nu slipper vi skitmörkret, fula vinterjackor, snö och depression. nu kommer ljuset.

har kommit fram till att våren gör mig äckligt positiv. se ovan. skrämmande.

måndag 21 mars 2011

utmattning.

jobbet gick bra!! jag klarade det, kan knappt fatta, jag gjorde det, helt själv! jesus. helgen blev den bästa på otroligt länge, hade skitkul på lördagkvällen med folk jag inte hängt med på tusen år, fenomenal förfest hos becci, inkonst, fenomenal efterfest hos mig. flippin complete. känns väldigt bra.

nu ska jag nog sova.

xx i

lördag 19 mars 2011

OKEJ REDO OMG OKEJ NU GÅR VI

okej, jag skelar.


ja, men min poäng är att jag ska ha mitt första sminkjobb idag, och då ska jag se ut såhär! inte uttrycket, pucko, sminket! fett ye?

wish me luck!

xx i

fredag 18 mars 2011

jag är en jävla bridget jones-kopia, fast broke. täcke, kärleksfilm men ingen ben and jerry's. even more sad. trött på ont i hjärtat-gråt.
en mur bara är en bro på högkant.
det som är som det är måste inte vara konstant.

låt bli mig.

jag blir så jävla trött och provocerad på samma gång. jag går på samma mina om och om igen. bra där.

men visst är människor så? man gör samma misstag ända tills det svider så mycket att man bara inte kan förmå sig att göra det igen. men trots det vill man egentligen, innerst inne vill man gärna en gång till. man är så dum, så dum, går in i samma väg ända tills den rasar ner över en. kan du bara förstå att det här inte fungerar, gå på ett annat håll, det står en vägg i vägen här, ser du det?!

förstår inte längtan att smälla sig själv in i en vägg så repetitivt. fast, väggen har väl ett väldigt vackert skynke svept över sig. så man inte kan se muren, sten, tegel, hårt. men det finns där under, under det vackra mjuka silket är det lika stenhårt och ogenomträngligt varje jävla gång. never fails.

well, det var väl dagens anfall i guess.

xx i

onsdag 16 mars 2011

THE GOLDEN AGE



whiskey, dancing and cigarettes.

måndag 14 mars 2011

färdigtvättad

Well I saw you with your hands above your head, spinning around, trying not to look down, but you did, and you fell, hard on the ground. then you stumbled around for a good ten minutes, and I said I'd never seen anyone look so dumb before, and you laughed and said: "I still know how to turn you on, though"

åh. "i still know how to turn you on, though." maria mena är ganska intensiv, tycker jag.

Nej, hördu. nu har jag tvättat så mycket att det är helt galet, hela min matsal är fylld med nytvättade kläder över hela väggarna, upphängda där i brist på plats.

jag har inget vettigt att skriva. hejdå.


"i hope that you can forgive me for that time i put my hands between your legs and said it was small, 'cause it's really not, at all."

self fulfilling prophecy

såhär ser jag inte ut idag



nej, såhär rund och mild är jag inte idag. natten har bestått av allergianfall och hetsiga mardrömmar, så jag är lagom fräsch och chic idag. i varje fall, nu ger jag mig på tvätten som skulle tvättats för fyra veckor sedan. bra där.

girl girl girl girl girl, interrupted.

"here's some advice: don't point your fucking finger at crazy people!"

-"hey, torch, what are you doing?"
-"nothing"
-"why don't you go to your room and do nothing?"

-"a man is a dick, is a man is a dick is a chicken is a dad, is a valium, speculum, whatever."

-"about how you hurt yourself on the outside to try to kill the thing on the inside."

söndag 13 mars 2011

if you lived here you'd be home now

fick sån jävla helvetes ångetsklump i magen nyss. det var det mest obehagliga, jag var tvungen att andas skitdjupt och gråta. vad i helvete hände? något är fel. pisswhiner.

torsdag 10 mars 2011

CHARLIE SHEEN ÄR HELT JÄVL FENOMENAL! gud, att folk inte fattar att han driver med den här sketna inskränkta värld. länk !!!

måndag 7 mars 2011

okej, återhämtad.

det komiska med detta är att när man sen börjar må bra blir man helt hetsig. jag bli alldeles städig, jag vill ha ordning. tvätta kläder, städa rummet, organisera sminkväskan, göra alla saker på min to do-list. det är rätt skönt ändå. fast jävligt störigt om man är på det humöret, men inte har tid. väldigt irriterande. jag tror jag ska försöka byta lakan nu. himla spännande äventyr, jag kan ju knappt få på ett örngott. okej, let's do it.

xx i

söndag 6 mars 2011

helvetesnatt.

jävla skitkids.

jag blir fan deprimerad. fy fan i skithelvete vad trött jag blir. hipster, häftig, så jäkla självsäker och arrogant. alla jävla människor är likadana. alla är så jävla tråkiga, gamla och självgoda. man ska leka en äcklig jävla lek och låtsas som att man actually gives a fuck. jag är så trött på att vara i behov av dig, fan i helvete. jag blir så jävla provocerad, inte fan ska jag behöva en jävla någon som är helt jävla ointressant. jag är inte ens kär i dig. vem fan är du att tro dig vara över mig. get the fuck out of my life.

patetiska jävla inkonst-töntar. narcissistiska helvetes hipsterkids. fuckin egoistiska jävla barn med daddy issues, fyfan vad fula ni är. jävla attention whores. organisera klubbar, spinna skivor, snacka skit, skapa något av ingenting, fyfan vilka viktiga jobb ni har. hur fan skulle världen gå runt utan era jävla justice-remixer.


lördag 5 mars 2011

partymake on


nuff said. excited! PUSS

eller whatsup med det. fint väder. ahhhhh jag har så mycket mardrömmar jämt. vadfan hjälper det. tänker att jag ska duscha, satsa med håret, göra värsta lockarna och sen gitta till flajs födelsefest. födelsefest, jag orkar inte ens kommentera att jag skrev det. det är det som är problemet, när man blir less orkar man inte kommentera på saker och bra texter bygger på åsikter och kommentarer.

är så jävla sugen på att tatuera mig igen. fan, det riktigt kliar i fingrarna. jag tänker harry potter-tema. ja, jag är seriös? jag är det största harry potter-fanet, jag har följt serien sedan jag var nio, det har varit en enorm tröst och stor del av mitt unga liv. haha det lät som snäppet för mycket, men det är fan sant. men man börjar ju fundera. det är så att jag vill ha hela dumbledores namn tatuerat någonstans (han är nämligen min största förebild), och då kommer det se ut såhär:.... och här skulle det vara en bild på hur fonten ser ut och namnet. men, såklart, fungerar det inte och jag kan inte omvanlda en .tiff-bild till en .jpg-bild. jag vet inte ens vad jag snackar om här. NÅJA;nu gittar jag till duschen, ciao!


against

"fuck me sideways, nu går jag ut och dansar!"

nej. om det vore så väl. jag vet inte riktigt vad problemet är, jag hade kunnat gå ut.. jag orkar inte. men jag är uttråkadddddddd ÅÅÅÅH kom igen, jag kan inte ens skriva ordentligt.

hur i helvete började skrivande handla om något annat än ord? det förvirrar mig, 90% av alla bloggar som finns idag drivs av fittor som bara bloggar för att visa upp sina nyinköpta gina tricot-linnen och bli kända. stavfel och särskrivningar regerar, dåliga photoshopningar och fula beskrivningar av deras tråkiga högstadieliv. barn dör i svält, djur är utrotningshotade och jorden håller på att bli förgiftad. något annat dåligt jag glömt nämna?

nä, jag kan inte sitta här och irritera mig på jordens avskum och skräpsituationer. skit i det. nu går jag ut och dansar.

inte.


choklad?


adieu! xx i

torsdag 3 mars 2011

hoppet.

ja, jäklar. jag märker, oftare och oftare nu för tiden, att hoppet verkligen är det sista som lämnar människan. oavsett hur orealistiskt, dumt och dessutom destruktivt det är, så hoppas man. man kan inte sluta hoppas på att det någon gång ska funka. att allt ska klicka och vara rätt. man hoppas, fastän att man vet. man vet bättre. man vet att man borde gå vidare, hitta något annat, någon annan.

likförbannat låtsas man som att det inte är så, man förnekar, man tror så starkt på förändringen. det kommer hända. om jag bara försöker igen. okej, en gång till. okej, nu kan jag verkligen inte ge efter fler gånger... men om jag bara ger det ett sista försök? idioti. jag blir så arg och samtidigt så glad. glad att människan ändå har en inbyggd kraft att fortsätta kämpa, trots motgångar.

det var all cheesyness jag hade på lager ikväll. adieu

tisdag 1 mars 2011

ja, vad ska man göra. man blir lite trött på alltihop.